ΑΕΚ: Τα είπαν τη Δευτέρα Μελισσανίδης - Καρέρα

ΑΕΚ: Τα είπαν τη Δευτέρα Μελισσανίδης - Καρέρα

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Τα είπαν τη Δευτέρα Μελισσανίδης - Καρέρα

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε συνάντηση με τον Μάσιμο Καρέρα τη Δευτέρα για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς μίλησαν με τους παίκτες για το τι φταίει για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τις απογοητευτικές εμφανίσεις.

Μια ημέρα αργότερα, στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την εμφάνισή του στα Σπάτα μιλώντας σε αυστηρό ύφος προς τους παίκτες για την εικόνα που παρουσιάζουν. Λίγο αργότερα και μέλη της Original 21 με σκληρή γλώσσα απευθύνθηκαν και αυτοί στους παίκτες.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πάντως τη Δευτέρα, πριν από τη σημερινή επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο, είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Μάσιμο Καρέρα για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στηρίχθηκε από την ΑΕΚ αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στο γήπεδο και για τη λειτουργία της ομάδας, πάνω στο οποία και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εξέφρασε την άποψή του. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για αυτά τα πολύ σημαντικά ζητήματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας της σεζόν, με το αφεντικό της ΑΕΚ να στηρίζει τον Ιταλό προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα