Οσα είπαν Ίβιτς και Καρέρα στα Σπάτα σήμερα

Οσα είπαν Ίβιτς και Καρέρα στα Σπάτα σήμερα

Γιώργος Τσακίρης
Οσα είπαν Ίβιτς και Καρέρα στα Σπάτα σήμερα

bet365

Σκληρός και ξεκάθαρος ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει ξανά τέτοια εικόνα και ρωτώντας τους παίκτες «που βρισκόσασταν στο γήπεδο», ενώ ο Καρέρα στην επαφή του με τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης, απόρησε αν δεν τον θέλουν.

Στην έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα, ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ σχετικά με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

«Η εικόνα ήταν απαράδεκτη χθες. Χάσαμε από την Μπράγκα και η αντίδρασή μας ήταν ανύπαρκτη. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Μετά από τέτοια εικόνα να παίζουμε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να έχουμε χειρότερη εικόνα. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρισκόσασταν. Εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Απορώ αν το καταφέρατε εσείς. Δεν γίνεται να είναι επιτρεπτή τέτοια εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Ίλια Ίβιτς με αποδέκτες τους παίκτες της ΑΕΚ.

Οι παίκτες από την πλευρά τους είπαν πράγματα τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του Καρέρα. Προφανώς εκείνοι που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και αυτοί που γίνονται αλλαγή πολύ νωρίς στα ματς. Μερικοί, μάλιστα, τονίζοντας ότι δεν ξέρουν τι πρέπει γίνει στο ματς και τι να κάνουν οι ίδιοι. Με τον Ιταλό να ρωτά/απαντά με το «αν πιστεύετε σε εμένα ή όχι και αν έχετε πρόβλημα μαζί μου».

Η συζήτηση τελείωσε εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα