Ολυμπιακός: Το τσεκάρισμα για την επίθεση και στον Ζινκερνάγκελ από τη Μπόντο / Γκλιμτ (vids)

Ολυμπιακός: Το τσεκάρισμα για την επίθεση και στον Ζινκερνάγκελ από τη Μπόντο / Γκλιμτ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το τσεκάρισμα για την επίθεση και στον Ζινκερνάγκελ από τη Μπόντο / Γκλιμτ (vids)

bet365

Εκτός από τον ακραίο μπακ, Μπιόρκαν, που θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος υπάρχει το μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Δανό επιθετικό, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, της ίδιας ομάδας, της Μπόντο / Γκλιμτ.

Ο 25χρονος Δανός, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος αλλά και στην επίθεση.

Η βασική του θέση πάντως είναι δεξιός εξτρέμ. Το συμβόλαιό του με τη Μπόντο / Γκλιμτ εκπνέει και ο παίκτης φέτος είχε 26 ματς με 18 γκολ και 23 ασίστ. Πρόκειται για παίκτη που εκπροσωπεί ο Πίνι Ζάχαβι και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων καιρό τώρα. Το περασμένο φθινόπωρο είχε απορρίψει πρόταση της Μπασακσεχίρ ενώ τον παίκτη ήθελαν οι Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χέρενφεϊν και ακόμα και ομάδες από την Τουρκία όπως η Φενέρ.

Υπάρχει ήδη ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει τσεκάρει την περίπτωσή του. Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» σημειώνει δε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι υπό εξέταση.

Να θυμίσουμε πως στην ίδια ομάδα, τη Μπόντο / Γκλμιτ ανήκει ο Μπιόρκαν. Ο 22χρονος έχει ύψος 1.80 μέτρα και είναι αριστερός μπακ και είναι ιδιαίτερα πιθανό να πιάσει Λιμάνι από τον Γενάρη. Κάτι που προφανώς συνδέεται με τις επόμενες πιθανές εξελίξεις με τον Βινάγκρε.

Σε σχέση πάντως με το θέμα του φορ, όπως ήδη έχετε διαβάσει, έχει ανοίξει σχετική κουβέντα λόγω του προβλήματος του Χασάν με περιπτώσεις όπως του Μήτρογλου ενώ σίγουρα δεν βοηθάει το γεγονός πως ο Μπρούμα εξαιτίας των τραυματισμών του δεν έχει βοηθήσει ανάλογα και ο Σουντανί δεν έχει παίξει παρά λίγο. Πιθανώς το ιδανικό θα ήταν ένας παίκτης που να μπορεί να παίξει παραπάνω από μία θέσεις και να βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα. Σε σχέση με τις μεταγραφές πάντως μπορεί να δούμε τον Γενάρη τον Ολυμπιακό να αποκτά από 2 έως ακόμα και 4 παίκτες, ανάλογα με τις συνθήκες και το πως θα πάνε τα δεδομένα στη συνέχεια.

- Η κεντρική φωτό είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα