Ολυμπιακός: Ανοιχτό ο Μπιόρκαν να ενσωματωθεί στην ομάδα τον Γενάρη

Ολυμπιακός: Ανοιχτό ο Μπιόρκαν να ενσωματωθεί στην ομάδα τον Γενάρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανοιχτό ο Μπιόρκαν να ενσωματωθεί στην ομάδα τον Γενάρη

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει την υπόθεση του νεαρού Νορβηγού μπακ, που ενδέχεται σοβαρά να πιάσει Λιμάνι από τον προσεχή Γενάρη.
Ο Μπιόρκαν είναι και μία κίνηση επένδυσης και προοπτικής για τους Πειραιώτες. Σε αυτή τη φάση φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό να ενταχθεί στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς από τον Γενάρη και όχι από το καλοκαίρι και μετά. Ο 22χρονος έχει ύψος 1.80 και φέτος προλάβει να παίξει 3 παιχνίδια στην Ευρώπη (Europa). Όλα ως αριστερός μπακ. Να τονιστεί πως γενικά αυτές τις αγορές (Νορβηγίας, Δανίας και όχι μόνο) ο Ολυμπιακός παραδοσιακά τις κοιτάζει κυρίως για ακραίος (μπακ και εξτρέμ).

Οι προηγούμενες σεζόν του:

Με Μπόντο / Γκλμιτ το '19-'20: 24 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ
Με Μπόντο / Γκλμιτ το '18-'19: 30 ματς με 3 γκολ και 5 ασίστ
Με Μπόντο / Γκλμιτ το '17='18: 14 ματς
Με Μπόντο / Γκλμιτ το '16-'17: 12 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ
Με Μπόντο / Γκλμιτ το '15-'16: 11 ματς
- Διεθνής έχει γίνει 12 φορές με την U21 της Νορβηγίας και 9 με την U18.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED