Ολυμπιακός: Ο Βινάγκρε εξαντλεί τα «κανονάκια» του...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Βινάγκρε εξαντλεί τα «κανονάκια» του...

bet365

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Μαρτίνς είχε παράπονα από την άμυνά του και για πρώτη φορά σε ματς του Ολυμπιακού άλλαξε τα 3 /4 της! Πιο δύσκολα από ποτέ τα πράγματα για τον Πορτογάλο μπακ.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο AEK - Παναθηναϊκός; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Για τον Βινάγκρε έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν. Σχετικά με την εικόνα του σε σχέση με την αξία του αλλά και τις αξιώσεις που υπάρχουν από αυτόν. Για έναν τόσο ποιοτικό και ακριβό μπακ οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές.
Αποκτήθηκε ως ένας μοντέρνος μπακ - χαφ για να παίζει βασικός στην αριστερή πλευρά και να έχει πίσω του τον Χολέμπας και όχι το ανάποδο. Ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, είχαν επενδύσει πολλά πάνω του. Και όμως σε ένα ακόμα ματς η εικόνα του δεν ήταν καλή. Κυρίως τακτικά και αμυντικά.
Ο Βινάγκρε πριν το ματς με τον Βόλο είχε όλες και όλες 3 συμμετοχές στον Ολυμπιακό με 1 λεπτό με τη Μαρσέιγ και 20 κόντρα στην Πόρτο στο Champions League και ως βασικός στο 2-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα δεν δικαιολόγησε σε καμία των περιπτώσεων τον... θόρυβο γύρω από το όνομά του.
Ο 21χρονος διεθνής Πορτογάλος κόντρα στον Βόλο ξεκίνησε βασικός αλλά το αγωνιστικό του πρόσωπο δεν ήταν καθόλου καλό. Με προβλήματα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Εάν υπήρχε κάτι θετικό ήταν μόνο κάποιες επιθετικές του ενέργειες και κυρίως η φάση με τη συμμετοχή του στο χαμένο τετ α τετ του Μασούρα.
Στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Βινάγκρε έμεινε ένα ημίχρονο στο γήπεδο. Έγινε αλλαγή από τον Χολέμπας ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά ο Μαρτίνς άλλαξε τους 3 από τους 4 της άμυνάς του. Ο τραυματισμός του Ντρέγκερ τον ανάγκασε να φέρει δεξί μπακ του Βρουσάι και μπροστά του τον Ραντζέλοβιτς. Ένας Βρουσάι που είχε συμβολή στο 1-1 του Μασούρα.
Ο Μπα επίσης έγινε αλλαγή από τον Σισέ διότι είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα και ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήθελε να πάρει ρίσκα. Και ήταν φυσικά και η αλλαγή του Πορτογάλου με τον Μαρτίνς να εξηγεί πως έγινε λόγω της αμυντικής αστάθειας που υπήρχε στον Ολυμπιακό. Για τον Βινάγκρε πάντως τα πράγματα δεν είναι και δεν δείχνουν καλά καθώς έχουμε φτάσει στις αρχές Δεκεμβρίου και ένας παίκτης που θα λογιζόταν ως βασικός δεν έχει προσφέρει παρά ελάχιστα. Για την ακρίβεια τα πράγματα δείχνουν πιο δύσκολα από ποτέ. Άρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ενώ ο Ολυμπιακός γενικότερα ψάχνεται για παίκτη στα αριστερά...

Ο Βινάγκρε με τον Ολυμπιακό έχει:

  • Ένα λεπτό με τη Μαρσέιγ
  • Είκοσι λεπτά με την Πόρτο
  • Ενενήντα λεπτά με τον Απόλλωνα Σμύρνης
  • Σαράντα πέντε λεπτά με τον Βόλο
  • Σε 141 λεπτά και 2 ματς στο πρωτάθλημα 1 εύστοχο γέμισμα, 11 πάσες, 14 λάθη, 2 κλεψίματα, και 1 φάουλ υπέρ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα