Ολυμπιακός: Ο ακριβός Βινάγκρε καλείται για αγωνιστικές αποδείξεις! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο ακριβός Βινάγκρε καλείται για αγωνιστικές αποδείξεις! (pics)

bet365

Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός είναι ο πιο ακριβός μπακ του ρόστερ όμως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό για να δώσει τα αναμενόμενα και ενώ η ομάδα του Μαρτίνς τον έχει ανάγκη.

Η αλήθεια είναι πως έχοντας υποστεί ήδη δύο τραυματισμούς (ένας από την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας) ο Βινάγκρε έχει σταθεί και άτυχος. Ωστόσο ο Πορτογάλος αριστερός μπακ στα 21 του χρόνια κοστολογείται από το Transfermarkt στα 9 εκατ. ευρώ. Είναι ο πιο ακριβός μπακ του Ολυμπιακού και 2ος ακριβότερος παίκτης της ομάδας πίσω από τον Μαντί Καμαρά των 12 εκατ. ευρώ. Ο Βινάγκρε έχει όλες και όλες 3 συμμετοχές στον Ολυμπιακό με 1 λεπτό με τη Μαρσέιγ και 20 κόντρα στην Πόρτο στο Champions League και ως βασικός στο 2-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για έναν τόσο ποιοτικό και ακριβό μπακ οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Αποκτήθηκε ως ένας μοντέρνος μπακ - χαφ για να παίζει βασικός στην αριστερή πλευρά και να έχει πίσω του τον Χολέμπας και όχι το ανάποδο. Ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, έχουν επενδύσει πάνω του και τον περιμένουν πολύ καλύτερο. Σε πρώτη φάση μας έχει δείξει πως είναι ένας γρήγορος και καλός τεχνικά παίκτης αλλά ευάλωτος αμυντικά και σε σχέση με τις επιστροφές του. Με δεδομένο πως η χρονιά είναι δύσκολη και απαιτητική ο Μαρτίνς θα χρειαστεί έναν Βινάγκρε στα καλύτερά του. Έναν Βινάγκρε που μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι ξανά έτοιμος και διαθέσιμος. Έναν Ρούμπεν Βινάγκε που με βάση την αξία του μπορεί να βοηθήσει αισθητά φέτος.

Οι ακριβότεροι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα και με τα στοιχεία του Transfermarkt

Μαντί Καμαρά 12 εκατ. ευρώ

Ρούμπεν Βινάγκρε 9 εκατ. ευρώ

Κώστας Φορτούνης 8 εκατ. ευρώ

Ρούμπεν Σεμέδο 7 εκατ. ευρώ

Μπρούμα 7 εκατ. ευρώ

Ζοσέ Σα 6 εκατ. ευρώ

Γιαν Εμβιλά 5 εκατ. ευρώ

Παπέ Αμπού Σισέ 5 εκατ. ευρώ.

Πέπε 4 εκατ. ευρώ

Ουσεϊνού Μπα 4 εκατ. ευρώ

- Οι φωτογραφίες είναι από το Transfermarkt.

 

Τελευταία Νέα