Ολυμπιακός: Χωρίς πέντε με Βόλο, επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χωρίς πέντε με Βόλο, επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς

bet365

Με πέντε απουσίες θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Βόλο ο Ολυμπιακός. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χασάν, Μπρούνο, Εμβιλά, Μπρούμα και Ραφίνια, ενώ επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει έναν σημαντικό αριθμό παικτών στην διάθεσή του. Οι Πειραιώτες υποδέχονται το Σάββατο τον Βόλο και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Χασάν, Μπρούνο, Μπρούμα, Εμβιλά και Ραφίνια. Οι δύο πρώτοι λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός, ο Μπρούμα είναι τραυματίας, ενώ για λόγους ξεκούρασης θα μείνουν εκτός οι Εμβιλά και Ραφίνια. Υπάρχει φυσικά και η ήδη γνωστή απουσία του Βαλμπουενά. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» έχει ως εξής: «Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο (Σάββατο 19:30, novasports2HD) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα