Ολυμπιακός: «Στις αρχές του έτους επιστρέφουν οι Χασάν, Μπρούνο λόγω Covid»

Ολυμπιακός: «Στις αρχές του έτους επιστρέφουν οι Χασάν, Μπρούνο λόγω Covid»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Στις αρχές του έτους επιστρέφουν οι Χασάν, Μπρούνο λόγω Covid»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως οι Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε θα επιστρέψουν από το νέο έτος στα γήπεδα λόγω κάποιων επιπλοκών που υπήρξαν στην πρόσφατη περιπέτειά τους με τον κορονοϊό.

Δεν σταματούν τα προβλήματα στον Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες συνεχώς να αντιμετωπίζουν και άλλα. Τελευταίο είναι αυτό με τους Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε. Οι δύο παίκτες που είχαν προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ ετοιμάζοντας να επιστρέψουν σύντομα, έγινε γνωστό πως λόγω επιπλοκών η επιστροφή αυτή θα γίνει από το νέο έτος.

Αυτό ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα