Φλουμινένσε: Ο κορονοϊός και ο Λέο Ζαμπά

Φλουμινένσε: Ο κορονοϊός και ο Λέο Ζαμπά

Gazzetta team
Φλουμινένσε: Ο κορονοϊός και ο Λέο Ζαμπά

bet365

Εννιά ποδοσφαιριστές της Φλουμινένσε βρέθηκαν θετικοί σε τεστ κορονοϊού, την ίδια ώρα που η ομάδα ψάχνει για ενίσχυση και στοχεύει στον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό, καθώς εννιά παίκτες βρέθηκαν το Σάββατο (26/9) θετικοί μετά τα τεστ που υποβλήθηκαν, με αποτέλεσμα η διοίκηση να ζητάει την αναβολή των αγώνων με Κοριτίμπα και Μποταφόγκο.

Η «Φλου» μέσα στην εβδομάδα περιμένει την άφιξη του Λούκας προκειμένου o 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Κορ να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ανοικτό είναι το θέμα της απόκτησης του Λέο Ζάμπα.

«Υπάρχει μια ακόμη διαπραγμάτευση που αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά. Πρόκειται για τον Λέο Ζαμπά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κορίνθιας και νυν του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Φλουμινένσε προκειμένου να αγωνιστεί σε αυτήν ως δανεικός και να αποτελέσει άλλη μία επιλογή για την επίθεση», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «globoesporte.globo.com».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα