Παναθηναϊκός: Oλοταχώς προς Λεωφόρο με ΠΑΣ Γιάννινα και... βλέπουμε!

Παναθηναϊκός: Oλοταχώς προς Λεωφόρο με ΠΑΣ Γιάννινα και... βλέπουμε!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Oλοταχώς προς Λεωφόρο με ΠΑΣ Γιάννινα και... βλέπουμε!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα πιθανότατα στην Λεωφόρο λόγω του προβλήματος με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ ενώ δεν αποκλείεται να παίξει κι άλλα παιχνίδια στην φυσική του έδρα. Τι ισχύει με τον αγωνιστικό χώρο του Απόστολος Νικολαϊδης και το VAR.

Το πρόβλημα στο χορτάρι του ΟΑΚΑ παραμένει, ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό ψάχνει εναλλακτικές και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Λεωφόρο για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Δεκεμβρίου ενώ είναι ανοιχτό να παίξει και άλλα παιχνίδια στην φυσική του έδρα αν συνεχιστεί το θέμα με τον αγωνιστικό χώρο στην Καλογρέζα.

Στο γήπεδο αγωνίζεται φέτος η ομάδα της Κ19, ωστόσο, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό δεν θα ισχύει αν... κλειδώσει η επιστροφή, καθώς εδώ και ήμερες έχουν ξεκινήσει βελτιωτικά έργα. Το οριστικό του θέματος θα προκύψει προς το τέλος της εβδομάδας. Αρκεί να μην υπάρξει πρόβλημα με την τοποθέτηση του VAR, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για ένα τουλάχιστον ματς στην Λεωφόρο και όπως έχουμε αναφέρει κατά το παρελθόν, η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος είναι πολύ πιθανό να τον βρει και πάλι στο... σπίτι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα