Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Με 4-2-3-1 και όλα τα «όπλα» στην επίθεση ο Καρέρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Με 4-2-3-1 και όλα τα «όπλα» στην επίθεση ο Καρέρα (pic)

bet365

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε σχηματισμό 4-2-3-1 για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μάσιμο Καρέρα να επιλέγει τα αναμενόμενα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Όπως αναμενόταν ο Μάσιμο Καρέρα επιστρέφει στο 4-2-3-1 για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκπλήξεις δεν υπάρχουν, με τον Ιταλό κόουτς να επιλέγει την ενδεκάδα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο στα Σπάτα, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο, τους Λιβάια και Τάνκοβιτς στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Μένει να φανεί αν ο Τάνκοβιτς θα είναι στο αριστερό άκρο και ο Λιβάια στο δεξί, όπως δίνει στο γράφημά της η ΑΕΚ.

Στις άλλες θέσεις, ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Ινσούα, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλος και στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Σάκχοφ με τον Κρίστιτσιτς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Χνιντ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης, Ολιβέιρα και Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα