ΑΕΚ: Η δοκιμή του Καρέρα με Ανσαριφάρντ κορυφή για Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Η δοκιμή του Καρέρα με Ανσαριφάρντ κορυφή για Αστέρα Τρίπολης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η δοκιμή του Καρέρα με Ανσαριφάρντ κορυφή για Αστέρα Τρίπολης

bet365

Στην προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε ότι αναμένεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1 για το ματς με τον Αστέρα, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Τάνκοβιτς και Αλμπάνης διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Τρίπολη όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα (19:30) για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η Ένωση θα πρέπει να αντιδράσει μετά την αναπάντεχη και βαριά ήττα από τη Ζόρια. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να πάρουν το διπλό για να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή και να ηρεμήσουν έπειτα από την κακή ευρωπαϊκή τους εμφάνιση, με τον Μάσιμο Καρέρα να είναι έτοιμος για μια «μάχη», όπως χαρακτήρισε το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις δηλώσεις του.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν μπήκε τελικά στην αποστολή καθώς παρότι είναι σχεδόν έτοιμος, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό με συνέπεια η επιστροφή του στη δράση να πηγαίνει πλέον είτε για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης με την Μπράγκα, είτε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Έλντερ Λόπες, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος και μαζί του πιθανότατα και η διάταξη του 4-2-3-1, την οποία και δοκίμασε ο Καρέρα στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα.

Σε αυτήν ο Τσιντώτας ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου και Βασιλαντωνόπουλο. Τα δύο κεντρικά χαφ ήταν οι Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Καρέρα δοκίμασε τόσο τον Τάνκοβιτς, όσο και τον Αλμπάνη, ενώ στο αριστερό άκρο ήταν ο Λιβάια. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα