Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης!

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης!

bet365

Παρότι είχε αρχικά συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και έμεινε εκτός.

Eκτός από τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν θα είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Ο διεθνής εξτρέμ αν και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και ήταν αρχικά στην αποστολή, μετά από συνομιλία με τον προπονητή και τον γιατρό της ομάδας, αποφασίστηκε να μείνει εκτός, καθώς είχε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.

Το πρόβλημα αυτό, πάντως, δεν αλλάζει τα πλάνα ενδεκάδας του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος δοκίμασε στα φτερά τον Λουκάς Βιγιαφάνιες και τον Αϊτόρ στην προπόνηση του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα