Παναθηναϊκός: Εκτός ο Κουρμπέλης, ξανά στην αποστολή Μπουζούκης και Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Κουρμπέλης, ξανά στην αποστολή Μπουζούκης και Αγιούμπ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εκτός ο Κουρμπέλης, ξανά στην αποστολή Μπουζούκης και Αγιούμπ

bet365

Χωρίς τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη, που έμεινε εκτός αποστολής θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό. Ξανά στην αποστολή ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής τον Παναιτωλικό(15:00) στο ΟΑΚΑ, με το τρίποντο για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να αποτελεί μονόδρομο. Η προετοιμασία του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής. Στον αντίποδα, μετά από καιρό επιστρέφει σε αποστολή ο Γιάννης Μπουζούκης αλλά και ο Γιασίν Αγιούμπ έπειτα από δύο μήνες και το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα!

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αυτοί είναι οι:

Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσής, Τζαβίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα