Στην ΑΕΚ δεν δίνουν βάση στα λεγόμενα του ατζέντη του Χνιντ

Στην ΑΕΚ δεν δίνουν βάση στα λεγόμενα του ατζέντη του Χνιντ

Δημήτρης Βέργος
Στην ΑΕΚ δεν δίνουν βάση στα λεγόμενα του ατζέντη του Χνιντ

bet365

Ο ατζέντης του Νασίμ Χνιντ συνεχίζει να... ανακατεύει την κατάσταση με τις δηλώσεις του, ωστόσο στην Ένωση δεν ασχολούνται.

Τόσο χθες, όσο και σήμερα, ο Μοέζ Τσεμπί, ατζέντης του Νασίμ Χνιντ έκανε λόγο ότι ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος στην ΑΕΚ από το χρόνο συμμετοχής που έχει, θέτοντας σε κίνδυνο τη θέση του στην Εθνική Τυνησίας, ενώ υποστηρίζει ότι υπάρχουν προτάσεις από ομάδες του Βελγίου και της Ιταλίας δίχως να υπάρχει κάποια βιασύνη.

Προφανώς με τις δηλώσεις αυτές ο εκπρόσωπος του Χνιντ θέλησε να πιέσει από τη μεριά του, βλέποντας τον πελάτη του να μην έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ, έχοντας χρησιμοποιηθεί στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θεωρεί δηλαδή πως τα παιχνίδια του Europa League είναι αυτά στα οποία ο πελάτης του θα φαινόταν περισσότερο.

Από τη μεριά της ΑΕΚ, από τις πρώτες δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη, ξεκαθάριζαν πως δεν έχει τεθεί κάποιο θέμα παραχώρησής του τον Ιανουάριο και πως ο Τυνήσιος στόπερ υπολογίζεται κανονικά. Ακόμα και μετά τις νέες τοποθετήσεις του Μοέζ Τσεμπί, δεν φαίνεται πως υφίσταται κάποιο ζήτημα για την Ένωση.

Ο Χνιντ βρισκόταν στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης για προπόνηση και βάσει των όσων φέρεται να μετέφερε ο ίδιος, δεν υπήρχε από την πλευρά του κανένα πρόβλημα με την παρουσία του στην ομάδα. Συνεπώς για την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα και δεν δίνουν βάση και συνέχεια σε όσα τονίζει ο ατζέντης του Χνιντ για τον χρόνο συμμετοχής του.

Τη φετινή σεζόν, άλλωστε, στο πλήρες ρόστερ που έχει διαμορφώσει η Ένωση, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Σε όλες τις θέσεις γίνεται πραγματική... μάχη για την ενδεκάδα, κάτι που βελτιώνει τους παίκτες, ενώ ο Μάσιμο Καρέρα έχει δείξει ότι διαχειρίζεται το ρόστερ προχωρώντας στο απαιτούμενο rotation λόγω των πολλών και συνεχόμενων ματς.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED