Μάνατζερ Χνιντ: «Είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει στην ΑΕΚ και ίσως φύγει»

Μάνατζερ Χνιντ: «Είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει στην ΑΕΚ και ίσως φύγει»

Gazzetta team
Μάνατζερ Χνιντ: «Είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει στην ΑΕΚ και ίσως φύγει»

bet365

Συνέντευξη παραχώρησε στο ettachkila.com ο Μοέζ Τσεμπί, ατζέντης του Τυνήσιου στόπερ της ΑΕΚ Νασίμ Χνιντ, και κάνει λόγο για πώληση ή ακόμη και δανεισμό του παίκτη - Δεν τίθεται θέμα για την Ένωση.
Ο εκπρόσωπος του Νασίμ Χνιντ είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο πελάτης του δεν έχει βρει θέση βασικού στην ΑΕΚ, γεγονός που του προκαλεί άγχος για την παρουσία του Τυνήσιου στόπερ στην εθνική ομάδα της χώρας του, όπως επιβεβαιώνεται από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ettachkila.com.
Σε αυτή, επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, δίχως να έχει τέτοια εντολή πάντως από τον ίδιο τον Χνιντ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς διαβάζοντας τη. Για την ΑΕΚ, πάντως, δεν τίθεται ζήτημα δανεισμού ή πώλησης του παίκτη.
Μιλώντας στο «ettachkila.com» ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, Μόεζ Τσέμπι, είπε αρχικά πως «μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ».
«Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος και δυσαρεστημένος», τόνισε ακόμα.
Όσο για το εάν θα έφευγε ή όχι ο Τυνήσιος διεθνής μπακ ο agent του απάντησε: «Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μελισσανίδης».
Κλείνοντας σχολίασε: «Ο Νασίμ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το σέβεται. Δέχεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός και πάντα θα δουλεύει σκληρά για να ανταποκριθεί σε αυτόν. Οι εμφανίσεις του μιλάνε για αυτόν και δικαιούται μια θέση στην αρχική 11άδα. Δεν αμφισβητούμε τις τακτικές επιλογές του προπονητή αλλά για να συνεχίσει να εξελίσσεται ο παίκτης και να καλείται στην Εθνική Τυνησίας θα πρέπει να παίζει. Με βάση αυτά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και να βρεθεί μια λύση γρήγορα. Η φυγή του λοιπόν είναι μια πιθανότητα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED