Nτρεοσί: «Στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό»!

Nτρεοσί: «Στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
Nτρεοσί: «Στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο Πιερ Ντρεοσί εκμυστηρεύθηκε κατά την διάρκεια της πτήσης του από την Νίκαια στο Παρίσι, το ταξίδι του στο εξωτερικό για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr!

Ο Πιερ Ντρεοσί είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το gazzetta.gr! Ο Γάλλος ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα από την Γαλλία και συγκρεκριμένα την Νίκαια. Από εκεί για το Παρίσι και στην συνέχεια για την Αθήνα.

Κατά την αναμονή για την πτήση, ο Ντρεοσί αποκάλυψε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο τον σκοπό του ταξιδιού του. «Πηγαίνω στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό» είπε ο Ντρεοσί, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχία στην Λιλ και την Ρεν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα