Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί o εκλεκτός, δυνατά ο Ντρεοσί!

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί o εκλεκτός, δυνατά ο Ντρεοσί!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί o εκλεκτός, δυνατά ο Ντρεοσί!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το απόλυτο φαβορί και πιθανότατα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Δευτέρα στο Κορωπί! Σενάριο στην Γαλλία για τον Πιερ Ντρεοσί!

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέραμε σε ρεπορτάζ της Δευτέρας, αναμενόταν να κλείσει άμεσα το κενό του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο, οι εξελίξεις είναι πολύ πιο γρήγορες! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ξένος εκλεκτός της διοίκησης του Τριφυλλιού βρέθηκε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και είχε γνωριμία με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου αναμένεται να υπογράψει μέσα στην εβδομάδα, να ανακοινωθεί και να σηκώσει μανίκια!

Μάλιστα, ένα από τα πρώτα ονόματα που προέρχονται από μανατζερικές πηγές στην Γαλλία, κάνουν λόγο πως ο εκλεκτός είναι ο Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην Ρεν, στην Λιλ και έχει άριστες σχέσεις με τον Λάζλο Μπόλονι.

Αυτός είναι Πιέρ Ντρεοσί!

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ως παίκτης θητεία στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία (με 500 παιχνίδια) της Γαλλίας αλλά και δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην 16χρονη επαγγελματική του καριέρα. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Λιλ το 1976, προερχόμενος από τη Σοσό, ομάδα της γενέτειράς του. Παίζοντας ως στόπερ πέρασε από Νις, Παρί και Κάννες και τερμάτισε την καριέρα του στην τελευταία. Εκεί βρήκε και μία θέση στο τιμ για να γίνει μετά βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα για 18 μήνες στην πρώτη κατηγορία. Το μεγάλο βήμα δεν άργησε να έρθει, αφού στη Λιλ ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Με τη Λιλ γνώρισε πίκρες, όπως τον υποβιβασμό, αλλά και χαρές με την άνοδο και την έξοδο στην Ευρώπη. Για μια εξαετία βοήθησε αρκετά, αλλά οι Λιλουά ήθελαν το κάτι παραπάνω.

Το 2002 ο Ντρεοσί συνέχισε την καριέρα του στη Ρεν ως γενικός διευθυντής μαζί με τον Εμανουέλ Κεφ σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τις επιδόσεις της ομάδας. Η τριετία 2003-06 θα συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι, με τον Ρουμάνο να μιλά διαρκώς για την εξαιρετική τους συνεργασία. Η ποιότητα της δουλειάς του τον ενεργοποίησε σε διάφορους ρόλους στην ομάδα από το 2002 και μετά. Εκτός από γενικός διευθυντής είχε αναλάβει και τα ηνία της πρώτης ομάδας (προπονητικά αλλά και ως αθλητικός διευθυντής) από το καλοκαίρι του 2006. Αυτός ο συνδυασμός των ρόλων του κράτησε για 1.5 χρόνο. Σε αυτό το διάστημα η Ρεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Κύπελλο UEFA. Η συνεργασία των δύο πλευρών έλαβε τέλος μετά από μία σειρά εννιά αγώνων χωρίς νίκη (οκτώ ήττες). Ο Ντρεοσί παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως προπονητής για να επικεντρωθεί στη δουλειά του γενικού διευθυντή.

Στην ομάδα της Ρεν ήταν για σημαντικό διάστημα ο ισχυρός της άνδρας, έχοντας την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη της πανίσχυρης οικογένειας Πινό. Τον Ιούνιο του 2013 θα αποχωρούσε από τον σύλλογο. Έμεινε χωρίς ομάδα για 2.5 χρόνια δουλεύοντας στη γαλλική Λίγκα και δίνοντας πλήρεις αναφορές για την ανταγωνιστικότητα και την πρόοδο του ποδοσφαίρου στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2015 ανέλαβε γενικός διευθυντής στην Παρί, ομάδα της Ligue 2.

Μέχρι μέχρι πέρσι ήταν ο άνθρωπος του προέδρου στην Paris FC. Ομάδα την οποία έχτισε με μεράκι και από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες την έφτασε στη Ligue 2. «Αυτό που είπα, το έκανα. Η Paris FC έχει δομηθεί, έχει εκτοξευθεί από έναν ερασιτεχνικό σύλλογο σε έναν επαγγελματικό σύλλογο που έδωσε μάχη για τη Ligue 1» τόνισε ο ίδιος που δεν… άντεξε τις διαφωνίες κυρίως για το μπάτζετ με τον πρόεδρο Πιέρ Φερασί. Σε αυτά τα χρόνια απέρριψε την πρόταση της Σεντ Ετιέν το 2018, μιας και στόχος του ήταν να ανέβει κατηγορία με τους Παριζιάνους. Το όνομά του έπαιξε και για τη Μονακό το περσινό καλοκαίρι, αλλά οι επαφές δεν προχώρησαν. Εργατικός, φιλότιμος, ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του συλλόγου, όπου εργάζεται και δίνει μάχες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα