ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Γρηγορίου, αναζητούν προπονητή οι «βυσσινί»

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Γρηγορίου, αναζητούν προπονητή οι «βυσσινί»

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει δεκτή την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν η 15η αλλαγή επί θητείας Κούγια. Ο Ηλίας Φυντάνης είναι το πρώτο όνομα που παίζει για αντικαταστάτης του Γρηγορίου.

Μετά από 41 παιχνίδια και πάνω από ένα ημερολογιακό έτος, ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ. Ο έμπειρος προπονητής μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που άφηνε αιχμές για τις επιλογές του στον αγώνα με την ΑΕΚ, υπέβαλε την παραίτησή του. Μια παραίτηση που έγινε δεκτή και πλέον οι... βυσσινί από αύριο θα αρχίσουν την αναζήτηση προπονητή.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όχι μόνο ως όνομα, αλλά και αναφορικά με την εθνικότητα του νέου προπονητή. Αν δηλαδή θα είναι ξένος ή Έλληνας. Και δεν υπάρχει κάτι γιατί στην ΑΕΛ δεν σκόπευαν να υπάρξει αλλαγή και όλα μέχρι και σήμερα έδειχναν πως οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν σε πολύ καλό σημείο.

Και ο Φυντάνης στα ονόματαγια τον πάγκο

Όπως αναφέραμε και πριν στην ΑΕΛ δεν περίμεναν την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου και η αναζήτηση προπονητή ξεκίνησε αμέσως. Ένα από τα ονόματα που παίζουν είτε αρχικά ως προσωρινός, είτε και ως μόνιμος, είναι αυτό του Ηλία Φυντάνη, Ο έμπειρος τεχνικός είχε κάτσει στον πάγκο της ΑΕΛ την περίοδο 2017-18 και σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις είχε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED