Βόλος: Προπονήθηκε ο Τέκιο ενόψει ΟΦΗ

Βόλος: Προπονήθηκε ο Τέκιο ενόψει ΟΦΗ

Gazzetta team
Βόλος: Προπονήθηκε ο Τέκιο ενόψει ΟΦΗ
Αν και φαινόταν να έχει λίγες πιθανότητες, ο Τέκιο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο και πλέον αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπαίνει ο Βόλος, ο οποίος υποδέχεται τη Δευτέρα τον ΟΦΗ. Στο στρατόπεδο της ομάδας της Μαγνησίας βρέθηκε θετικός και ένας ποδοσφαιριστής κατά τα τελευταία τεστ κορονοϊού που έλαβαν χώρα. Το συγκεκριμένο κρούσμα θα χάσει φυσικά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα αυτός που κάνει την... ανατροπή είναι ο Τέκιο. Ο Ισπανός δεξιός μπακ το πάλευε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παρότι φαινόταν να έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει, κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο. Έτσι αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Δεδομένα εκτός αποστολής θα μείνουν βέβαια οι Μήτογλου και Ριένστρα, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ και είναι τιμωρημένοι για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

SUPERLEAGUE NEWS FEED