Βόλος: Το προσπαθεί για ΟΦΗ ο Τέκιο

Βόλος: Το προσπαθεί για ΟΦΗ ο Τέκιο

Gazzetta team
Βόλος: Το προσπαθεί για ΟΦΗ ο Τέκιο

bet365

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, ωστόσο ο Ισπανός μπακ κάνει προσπάθεια μήπως και προλάβει την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Βόλος ετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων υποδεχόμενος την προσεχή Δευτέρα (23/11) τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός είναι σίγουρα οι Μήτογλου και Ριένστρα που εκτίουν, ενώ και ο Τέκιο είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Ισπανός δεξιός μπακ λείπει με τραυματισμό πριν από τη διακοπή, ωστόσο το... παλεύει μήπως και βρίσκεται στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ελπίδες να προλάβει και θα φανεί μέσα στις επόμενες προπονήσεις αν θα τα καταφέρει.

Την Παρασκευή στον Βόλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει ξανά από νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, όπου και θα φανεί οριστικά αν το πρόβλημα με τα κρούσματα που ταλαιπώρησε πρόσφατα την ομάδα αποτελεί παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα