Σάντος: «Ο Σεμέδο εξαιρείται των τεστ, τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού»

Σάντος: «Ο Σεμέδο εξαιρείται των τεστ, τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Σάντος: «Ο Σεμέδο εξαιρείται των τεστ, τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο και η συμμετοχή του στο πάρτι ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού έφτασαν μέχρι και στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος. Διαβάστε τις απαντήσεις του για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Η είδηση της συμμετοχής τριών παικτών του Ολυμπιακού στο «μυστικό πάρτι» του ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού αλλά και η εν συνεχεία επίσημη τοποθέτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δεν πήραν μεγάλες διαστάσεις μόνο στα ελληνικά media, αναφέρθηκαν και σε μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Ειδικά στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, ακόμα ειδικότερα λόγω του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος όχι μόνο είχε δώσει αφορμές στο παρελθόν για την ενασχόληση με την εξω-αγωνιστική ζωή του, αλλά είναι και εν ενεργεία διεθνής σε μια από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες παγκοσμίως! Στην κάτοχο του Euro και του Nations League, εθνική Πορτογαλίας.

Ο γνωστός σε όλους μας Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων και για το θέμα του Σεμέδου και για το πώς συνολικά διαχειρίζεται η εθνική Πορτογαλίας το θέμα «κορονοϊός» πριν από το αυριανό (11/11) φιλικό με την Ανδόρα και τα επίσημα ματς εναντίον της Γαλλίας (14/11) και της Κροατίας (17/11). Η απάντησή του ήταν η εξής: «Ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε προσβληθεί από τον COVID-19 και σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, εξαιρείται από τα τεστ. Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού και δεν με ενδιαφέρουν. Προπονηθήκαμε, κάναμε τα τεστ και αρχικά κάποιοι από τους παίκτες που είχαν βρεθεί αρνητικοί στις ομάδες τους, βρέθηκαν θετικοί εδώ. Χθες ξεκουραστήκαμε, στις 19.30 μας είπαν πως όλοι είναι αρνητικοί και τα πράγματα πάνε πολύ καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα