Ολυμπιακός: Ο «πέλεκυς» στους τρεις και το αυστηρό μήνυμα του Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Ο «πέλεκυς» στους τρεις και το αυστηρό μήνυμα του Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «πέλεκυς» στους τρεις και το αυστηρό μήνυμα του Μαρτίνς!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή των διεθνών Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς για να μιλήσει μαζί τους αλλά και σε όλη την ομάδα ενώ το πρόστιμο για τους τρεις θα είναι μεγάλο.
Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έσπευσε με απόλυτη υπευθυνότητα από το μεσημέρι της Δευτέρας να κατονομάσει τους παίκτες του που βρέθηκαν στο πάρτι και πως να διευκρινίσει πως θα τους επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο. Ένα πρόστιμο που φαίνεται πως θα ξεπερνάει τις 50 με 60.000 ευρώ στο σύνολό του.
Πάντως οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως παίκτες όπως ο Ρούμπεν Σεμέδο ανέλαβαν ήδη τις ευθύνες που τους αναλογούν σε αυτήν την περίπτωση. Τόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού πάντως όσο και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα αφήσει έτσι το θέμα. Θα στείλει το μήνυμά του και προς τους ίδιους τους παίκτες όταν γυρίσουν από τις Εθνικές τους (Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς) και γενικότερα στην ομάδα. Το μήνυμα του Μαρτίνς θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό προς όλους και ότι επιζητά την καλύτερη δυνατή εικόνα εντός και εκτός γηπέδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα