Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Αγιούμπ!

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Αγιούμπ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Αγιούμπ!

bet365

Η μεταγραφή του Μαουρίσιο, οι κάκιστες εμφανίσεις του και το γεγονός πως ταλαιπωρείται συχνά από μυϊκούς τραυματισμούς κάνουν τον Γιασίν Αγιούμπ πρώτο φαβορί για αποχώρηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο ο Τσάβι Ρόκα έντυσε στα πράσινα τον Γιασίν Αγιούμπ, θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεταγραφή από το πάνω ράφι για τα δικά του δεδομένα, έβαλε στο έμψυχο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική καριέρα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, παραστάσεις και χαρακτηριστικά που του έλειπαν τότε από την μεσαία του γραμμή. Υπό αυτό το πρίσμα του έδωσε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας(450.000) και στήριξε μεγάλο κομμάτι του προγραμματισμού του για τον άξονα του κέντρου του καλοκαίρι που μας πέρασε.

Μέχρι και σήμερα, όμως, ο Μαροκινός μέσος δεν έχει ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο στις προσδοκίες που υπήρχαν, επιβεβαιώνοντας προς το παρόν τους ανθρώπους της Φέγενορντ που επέλεξαν να τον αφήσουν ελεύθερο ενώ είχε ακόμη αρκετά χρόνια στο συμβόλαιο του!

Ανέτοιμος πέρυσι και νοκ άουτ με την θρόμβωση!

Ο Αγιούμπ όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, χρειάστηκε χρόνο για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο και τελικά μετά από ένα μήνα και δύο συμμετοχές ως αλλαγή έμεινε εκτός για ένα τετράμηνο λόγω φλεβικής θρόμβωσης!

Στα παιχνίδια που του έδωσε ο Γιώργος Δώνης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ έδειξε να έχει καλές επαφές με την μπάλα, άριστη τεχνική κατάρτιση αλλά σημαντικό θέμα στην ένταση, τα τρεξίματα, στην ταχύτητα. Στοιχεία υπεραπαραίτητα για την θέση του κεντρικού μέσου.

334 λεπτά στο πρωτάθλημα και 44 στο Κύπελλο έγραψε μόλις το... κοντέρ στο πρώτο του εξάμηνο στο Τριφύλλι.

Κάκιστος και μετά το Αλκαζάρ... αγνοείται!

Με την έλευση του Ντάνι Πογιάτος, ο Αγιούμπ έγινε βασικός και αναντικατάστατος στην τριάδα της μεσαίας γραμμής που ήθελε ο Ισπανός προπονητής. Τόσο στα φιλικά, όσο πολύ περισσότερο στα επίσημα ο 27χρονος άσος ήταν σκιά του καλού του εαυτού, έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, έμενε από δυνάμεις στο τελευταίο ημίωρο των παιχνιδιών και σε γενικές γραμμές ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τελικά έχει διάταση που τον αφήνει εκτός. Είκοσι ημέρες μετά παθαίνει και θλάση στον δικέφαλο και εδώ και περίπου δύο μήνες κάνει θεραπείες και ατομικό και δεν έχει αγωνιστεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο ερχομός του Μαουρίσιο και το 4-4-2 τον φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση

Όλα τα παραπάνω έκαναν επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μαουρίσιο, ο Βραζιλιάνος μπήκε για να μείνει στην ενδεκάδα με τις εμφανίσεις του και σε συνδυασμό με τους δύο παίκτες που χρησιμοποιεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Μπόλονι στο 4-4-2 κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την θέση του Αγιούμπ, ο οποίος είναι πρώτο φαβορί για αποχώρηση στην μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου. Εξάλλου το δίδυμο Μαουρίσιο-Κουρμπέλης δεν δείχνει να... σπάει ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Έλληνες σε αυτή την θέση, όπως ο Μπουζούκης, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Σερπέζης.

Ο Αγιούμπ, παράλληλα, δεν είναι και το πιο εύκολο παιδί στα αποδυτήρια, έχει σημαντικό θέμα με την νοοτροπία του και εδώ και καιρό υπάρχει έντονος προβληματισμός για την περίπτωση του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα