Παναθηναϊκός: Διάταση ο Αγιούμπ, χάνει το παιχνίδι με τον Άρη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Διάταση ο Αγιούμπ, χάνει το παιχνίδι με τον Άρη

bet365

Ο Μαροκινός μέσος υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τον Άρη. Ενοχλήσεις ο Χουάνκαρ, από εβδομάδα μπαίνει ο Αντονίτο. Στο μεγαλύτερο μέρος ο Βιγιαφάνιες.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Γιασίν Αγιούμπ πήρε ως... σουβενίρ ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το βράδυ της Τετάρτης έκανε μαγνητική και τελικά θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς υπέστη διάταση και όχι θλάση, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο Μαροκινός μέσος θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Επίσης, ο Αντονίτο διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου για το επόμενο διάστημα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την προσεχή εβδομάδα.

Ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό, ενώ ο Ιωαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και έκανε θεραπεία σήμερα. Όσο για τον Χατζηθεοδωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα για τον Ντάνι Πογιάτος, η παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες στο πρόγραμμα προπόνησης. Ο Αργεντινός μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, μένοντας προληπτικά εκτός από το διπλό στο μισό γήπεδο. Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα