Παναθηναϊκός: Όλο και πιο έτοιμος ο «Βίγια», τρεις εβδομάδες εκτός ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Όλο και πιο έτοιμος ο «Βίγια», τρεις εβδομάδες εκτός ο Αγιούμπ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Όλο και πιο έτοιμος ο «Βίγια», τρεις εβδομάδες εκτός ο Αγιούμπ

bet365

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Σαββατιάτικο ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να συμμετέχει κανονικά στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης. Τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Αγιούμπ...

Οι «πράσινοι» με τον Λάζλο Μπόλονι να επιχειρεί ν' αλλάξει την εικόνα και τις συνήθειες της ομάδας μέσα από τις πρώτες του προπονήσεις ως κόουτς του συλλόγου, θα επιχειρήσουν γι' ακόμα μια αγωνιστική να πάρουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ετοιμάσει πρόγραμμα με γυμναστήριο, ασκήσεις συναρμογής, τακτική και εξάσκηση στα στημένα για τους ποδοσφαιριστές του, το πρωί της Πέμπτης.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ολική επαναφορά του με την πράσινη φανέλα και συμμετείχε σχεδόν σε ολόκληρη την προπόνηση της ημέρας, πλην του τελευταίου κομματιού.

Παρών ήταν και ο Φάνης Μαυρομμάτης, αποφόρτιση έκανε ο Κουρμπέλης, ατομικό οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης και κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Όσο για τους δυο που τραυματίστηκαν την Τετάρτη, ο Αγιούμπ με την θλάση στον δικέφαλο θ' απουσιάσει για τρεις εβδομάδες και ο Βέλεθ με το διάστρεμμα θα λείψει μια εβδομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα