Άρης: Νέο θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή

Gazzetta team
Άρης: Νέο θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή

bet365

Εκεί που ο Άρης είχε ηρεμήσει από τη σοβαρή διασπορά του κορονοϊού, διαπιστώθηκε ένα κρούσμα στο τεστ COVID 19 στο οποίο υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Πριν από δύο ημέρες, οι άνθρωποι του Άρη πήραν βαθιά ανάσα καθώς και ο τελευταίος (από τους συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές) που είχε προσβληθεί από τον ιό, υποβλήθηκε σε τεστ COVID 19 και για δεύτερη φορά είχε αρνητικό δείγμα. Αυτομάτως μπήκε στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα (8/11, 19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι οι «κίτρινοι» άφησαν πίσω τους μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία.

Βάσει των κανόνων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, χθες (5/11) οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε νέο τεστ COVID 19, σήμερα (6/11) βγήκαν τα αποτελέσματα και διαπιστώθηκε ένα θετικό δείγμα. Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ Άρης δεν έχει κοινοποιήσει το όνομα του ποδοσφαιριστή ο οποίος μπήκε σε καραντίνα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα