Επίσημο: Στη Λαμία ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ

Gazzetta team
Επίσημο: Στη Λαμία ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ

bet365

Η Super League Interwetten ανακοίνωσε επισήμως τον ορισμό του αγώνα (8/11, 19:30) Άρης-ΑΕΚ στο γήπεδο της Λαμίας.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η επιλογή της Λαμίας για τη διεξαγωγή του αγώνα (8/11, 19:30) Άρης-ΑΕΚ είχε «κλειδώσει» από το πρωί και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της Super League Interwetten.

Ο Άρης ήταν αντίθετος στην επιλογή της συγκεκριμένης πόλης, τα παράπονά του διατυπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και αφορούσαν τον αποκλεισμό του «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο η απόφαση είχε παρθεί και με ανακοίνωσή της η Λίγκα επιβεβαίωσε την επιλογή του ΔΑΚ Λαμίας.

Αυτή αναφέρει… Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθ. Διάκος» την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα