Χαρδαλιάς σε Καρυπίδη: «Δεν αποφασίζω εγώ, πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία»

Gazzetta team
Χαρδαλιάς σε Καρυπίδη: «Δεν αποφασίζω εγώ, πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά για την αλλαγή έδρας του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ και ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας εξήγησε ότι αποτελεί απόφαση της Κυβέρνησης με εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Η διαφαινόμενη αλλαγή έδρας διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ προφανώς δεν εξυπηρετεί τους κανόνες αθλητικής ισονομίας για τον Άρη καθώς θα υποχρεωθεί να δώσει έναν εντός έδρας αγώνα μακριά από το σπίτι του.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε σήμερα (4/11) με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, διατυπώνοντάς του τις ενστάσεις του για τη μη διεξαγωγή αγώνων στη Θεσσαλονίκη και τονίζοντας ότι είναι άδικο από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες τηρούν με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε καταρχήν ότι δεν μπορούν να συγκριθούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες με τους αντίστοιχους εγχώριους (προφανώς σε επίπεδο παρεμβατικότητας της Κυβέρνησης), συμφώνησε ότι είναι άδικο για τον Άρη να χάνει τον τίτλο του γηπεδούχου από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν θα γίνει στη φυσική έδρα του, τόνισε όμως ότι η απόφαση δεν είναι δική του αλλά της Κυβέρνησης κατόπιν σχετικής εισήγησης των λοιμωξιολόγων.

Κατέληξε στην ψυχραιμία που πρέπει να δείξουν όλοι στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα λόγω της έντονης διασποράς του κορονοϊού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα