Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι σκέφτεται Χατζηγιοβάνη μπακ και Μολό εξτρέμ στη δεξιά πτέρυγα!

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι σκέφτεται Χατζηγιοβάνη μπακ και Μολό εξτρέμ στη δεξιά πτέρυγα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι σκέφτεται Χατζηγιοβάνη μπακ και Μολό εξτρέμ στη δεξιά πτέρυγα!

bet365

Η απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Φακούντο Σάντσες αναγκάζουν τον Λάζλο Μπόλονι να διαφοροποιήσει την ενδεκάδα που νίκησε στην Λαμία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός... έσπασε το ρόδι στην Λαμία, πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έβαλε «φρένο» στον κατήφορο των πρώτων πέντε αγωνιστικών! Το σύνολο του Λάζλο Mπόλονι παρουσίασε βελτίωση, ο Ρουμάνος θα ήθελε να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα, ωστόσο, οι τέσσερις κίτρινες κάρτες των Κουρμπέλη και Σάντσες και η απόφαση να εκτίσουν την ποινή στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, αναγκάζει τον Ρουμάνο να κάνει αλλαγές. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, ο Ζαγαρίτης στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στα στόπερ μοιάζουν σίγουροι.

Όπως ο Μαουρίσιο στην μία από τις δύο θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής και το δίδυμο Καρλίτος-Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Στο πλευρό του Βραζιλιάνου μέσου, ισχυρό προβάδισμα έχει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Από κει και πέρα, μία σκέψη του Μπόλονι είναι να βάλει δεξιό μπακ τον Χατζηγιοβάνη, να διατηρήσει στο ένα «φτερό» τον Σαβιέρ και να δώσει φανέλα βασικού στον Μολό.

Διαθέσιμος δεξιός μπακ δεν υπάρχει, μιας και ο Αντονίτο σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ένα μήνα, στόπερ που να μπορεί να παίξει εκεί είναι μοναχά ο νεαρός Καραγιάννης, οπότε η λύση του Χατζηγιοβάνη μοιάζει αυτή με την μεγαλύτερη λογική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα