Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο ξεπέρασε το πρόβλημα και προπονήθηκε!

Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο ξεπέρασε το πρόβλημα και προπονήθηκε!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο ξεπέρασε το πρόβλημα και προπονήθηκε!

bet365

Μετά από ένα μήνα όπου ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη στο αναπνευστικό, ο Αντονίτο πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο και επέστρεψε στο Κορωπί, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα στο αναπνευστικό, έμεινε κλινήρης για περίπου ένα μήνα αλλά τα δύσκολα πέρασαν για τον Αντονίτο, ο οποίος επέστρεψε την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού! Ο Ισπανός δεξιός μπακ, αποκτήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά μετά από λίγες ημέρες αρρώστησε και τέθηκε νοκ-άουτ! Το απόγευμα, όμως, ο Ίβηρας άσος έδωσε κανονικά το παρών στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να τεθεί στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, κάτι που δύσκολα θα συμβεί πριν να περάσουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες με κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα