Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται» (vid)

Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται» (vid)

Gazzetta team
Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται» (vid)

bet365

Ο Ουρουγουανός στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, και όχι μόνο, του «Δικέφαλο του Βορρά»

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα (1/11) ο Πάμπλο Γκαρσία, σε ένα ματς όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού. «Δεν το περίμενα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά, οι παίκτες, θέλω να βελτιώνονται, να τα δίνουν όλα. Έχουμε καλή ομάδα. Με βοήθησαν πολύ όλοι τους», είπε ο Ουρουγουανός στο PAOK TV.

Και συνέχισε. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Είχαμε δύο ημέρες μπροστά μας, προσπαθήσαμε μέσω βίντεο που είδαμε να προσέξουμε κάποιες λεπτομέρειες, να δούμε το σύστημα που θα παίξουμε. Θέλει δουλειά, πρέπει να βελτιωνόμαστε πάντα. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα