Μπόλονι: «Έπαιξε ρόλο η απόκρουση του πέναλτι» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Έπαιξε ρόλο η απόκρουση του πέναλτι» (vid)

bet365

Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του, στην συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι στάθηκε στην απόκρουση του πέναλτι από τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει της Λαμίας με 2-1 και να κάνει την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Interwetten. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον επαγγελματισμό τους από την πρώτη στιγμή που δουλεύουμε μαζί. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, όμως σημειώνω ακόμα δύο στοιχεία. Πρώτον, ότι σε κάποιες ψυχολογικές καταστάσεις μπορέσαμε να τις φέρουμε με το μέρος μας, υπέρ μας. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι απέκρουσε το πέναλτι ο τερματοφύλακάς μας. Το άλλο στοιχείο ήταν η επίτευξη του δεύτερου τέρματος, όταν είμασταν ανώτεροι των αντιπάλων μας. Στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες ότι αρχίσαμε άσχημα το ματς αλλά σκοράραμε και εν συνεχεία ότι βελτιωθήκαμε χωρίς να βάλουμε δεύτερο γκολ. Οι προσπάθειες μας ανταμείφθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι που ονειρεύομαι είναι ακόμα μακριά».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Μία νίκη δεν είναι κάτι. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα