Ολυμπιακός: Σεμέδο-Χολέμπας δεν έχουν χάσει λεπτό!

Ολυμπιακός: Σεμέδο-Χολέμπας δεν έχουν χάσει λεπτό!

Ολυμπιακός: Σεμέδο-Χολέμπας δεν έχουν χάσει λεπτό!

bet365

Μόλις δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν βγει από τα επτά ματς που έχει δώσει η ομάδα ούτε... δευτερόλεπτο!
Πόρτο - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Ολυμπιακός, μέχρι στιγμής, έχει δώσει επτά επίσημα ματς!

Εχει βρεθεί στο γήπεδο 630' λεπτά και στην ομάδα υπάρχουν δύο παίκτες που δεν έχουν χάσει ούτε... δευτερόλεπτο!

Ο ένας είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο κι ο άλλος ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο Πορτογάλος στόπερ, ύστερα από ένα διάστημα αβεβαιότητας και με την Μπενφίκα να τον θέλει αλλά όχι τόσο ώστε να προσφέρει 10.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, έμεινε στο Λιμάνι και μάλιστα έβαλε την υπογραφή του και σε νέο συμβόλαιο.

Συνεχίζει να αποτελεί τον ογκόλιθο της άμυνας και φυσικά είναι αυτός που στηρίζει πολλά πάνω του ο Μαρτίνς όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι.

Ο Χολέμπας επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», όντας έτοιμος παίκτης για τα προκριματικά που είχε μπροστά της η ομάδα. Ωστόσο, ο Βινάγκρε ακόμη δεν είναι σε θέση να παίξει κι ο έμπειρος αριστερός μπακ έχει... τραβήξει το κουπί στο αριστερό άκρο μόνος του.

Σ' αυτά τα επτά ματς κι οι δυο τους μετρούν 4 κίτρινες. Δύο ο Σεμέδο (με Ομόνοια εντός και Ατρόμητο) ενώ ο Χολέμπας είδε την κίτρινη στο ματς με Ομόνοια εκτός και Ατρόμητο.

Αμφότεροι έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην αήττητη πορεία του Ολυμπιακού, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες (με Ομόνοια εκτός 0-0 και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός 1-1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα