Απόλλων Σμύρνης: Τέσσερα τα κρούσματα κορονοϊού!

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Τέσσερα τα κρούσματα κορονοϊού!

bet365

Στα τέσσερα ανέβηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα να προχωρά στη σχετική ανακοίνωση και το ματς με τη Λαμία να οδεύει προς αναβολή.

Προς αναβολή οδεύει το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία, καθότι η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε τέσσερα συνολικά κρούσματα κορονοϊού. Θυμίζουμε ότι αρχικά είχαν γίνει γνωστά δύο, ακολούθησαν άλλα δύο κι έτσι η ομάδα μετράει αυτή τη στιγμή 4 συνολικά ενεργά κρούσματα, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας λογικά δεν θα γίνει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας. Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα