Παναθηναϊκός: Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μαουρίσιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μαουρίσιο

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε τον Μαουρίσιο με τους βασικούς ενόψει Βόλου, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μέσος δεν είναι σε θέση να βγάλει παραπάνω από ένα ημίχρονο χωρίς ρίσκο!

Ο Παναθηναϊκός με την μεταγραφή του Μαουρίσιο έβαλε μια ποιοτική λύση στην μεσαία του γραμμή. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε για να πάρει φανέλα βασικού και στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε πως σκέφτεται να τον ξεκινήσει στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Ο 32χρονος μέσος, ωστόσο, έχει να παίξει σε παιχνίδι(έστω και φιλικό) από τις 19 Ιουλίου και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τα πλέι-οφ ενώ δεν έχει ακολουθήσει κανονική προετοιμασία, παρά τις καθημερινές ατομικές προπονήσεις που έκανε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μαουρίσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ξεχωρίζει στο Κορωπί αλλά δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Για την ακρίβεια, ο χρόνος που προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί για να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, είναι 45 λεπτά. Κάθε λεπτό παραπάνω, αποτελεί ρίσκο και το τελευταίο που θέλουν στο Τριφύλλι, είναι να χάσουν τον έμπειρο χαφ για τις επόμενες εβδομάδες.

Άρα, λοιπόν, είτε θα ξεκινήσει και θα αντικατασταθεί νωρίς, είτε θα μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Η λογική λέει πως ο Μπόλονι δεν θα ρισκάρει με τον 32χρονο άσο, ώστε να προσέχει για να έχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα