Παναθηναϊκός: Η πρώτη δοκιμή του Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Η πρώτη δοκιμή του Μπόλονι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η πρώτη δοκιμή του Μπόλονι

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μαουρίσιο ενώ, όπως ήταν λογικό, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μαζί στην κορυφή της επίθεσης τον Καρλίτος με τον Μακέντα.
Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου τον Βόλο, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι» στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ούτε ένα «τρίποντο» στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον στόχο της τετράδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην προπόνηση της Πέμπτης, επιβεβαίωσε αυτό που αναφέραμε την Τετάρτη. Δοκίμασε σύστημα με τον Μακέντα και τον Καρλίτος μαζί στον άξονα της επίθεσης, σε ένα 4-4-1-1 ή 4-2-3-1, με τον Ιταλό να παίζει λίγο πιο πίσω.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σάντσες δεξί μπακ, ο Ζαγαρίτης αριστερό και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ, μετά τον τραυματισμό του Βέλεθ. Ο Μαουρίσιο στο πλευρό του Κουρμπέλη, στην μία πτέρυγα ο Αϊτόρ, στην άλλη ο Χατζηγιοβάνης και ο «Τσάρλι» με τον «Μάκε» στην κορυφή. Αυτοί είναι οι επικρατέστετοι έντεκα στην εξίσωση του 67χρονου τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα