ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Γαλανόπουλος!

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Γαλανόπουλος!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Γαλανόπουλος!

bet365

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Κώστα Γαλανόπουλο να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην προπόνηση της Δευτέρας (19/10).

Ο 22χρονος μέσος, τον Δεκέμβρη του 2019 είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον αστράγαλό του. Πλέον, είναι και πάλι διαθέσιμος ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προπονητή της Ενωσης, Μάσιμο Καρέρα.

Από την άλλη τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι Εμάνουελ Ινσούα, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης. Οσον αφορά τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στα Σπάτα την Τρίτη στις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα