ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Γαλανόπουλου (pic)

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Γαλανόπουλου (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Γαλανόπουλου (pic)

bet365

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρθροσκοπική επέμβαση στον αστράγαλο του Κώστα Γαλανόπουλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και, όπως είχε γνωστοποιήσει η ομάδα, θα υποβαλλόταν σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον αστράγαλό του.

Η επέμβαση έγινε το πρωί της Παρασκευής, ήταν επιτυχημένη και ο παίκτης θα μπεί σε διαδικασία αποθεραπείας.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις η διαδικασία για πλήρη αποκατάσταση και επιστροφή, είναι περίπου τρεις μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με απόλυτη επιτυχία ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Γαλανόπουλος, υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Ευχές από όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή άσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!
».

Δείτε την δημοσίευση της ομάδας στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα