Ο απολαυστικός Αμρ Ουάρντα (vid)

Ο απολαυστικός Αμρ Ουάρντα (vid)

Gazzetta team
Ο απολαυστικός Αμρ Ουάρντα (vid)

bet365

Ο Αιγύπτιος μίλησε στο κανάλι του Βόλου μετά το φιλικό με τη Νίκη και έδωσε μία... ξεχωριστή παράσταση στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα... γκρικλις!

Κάθε εξωαγωνιστική παρουσία του Αμρ Ουάρντα προσφέρει ξεχωριστές στιγμές και κάτι ανάλογο συνέβη μετά το φιλικό παιχνίδι του Βόλου με τη Νίκη Βόλου, που κρίθηκε με δικό του γκολ. Ο Αιγύπτιος μίλησε στο κανάλι της ομάδας και απλά... απολαύστε τον, σε μία συνέντευξη μίξης αγγλικών/ελληνικών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο Βόλο, σε μια καλή ομάδα, με ωραίο κόσμo, σε μία ωραία πόλη. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τους ανθρώπους της, ο κύριος Μπέος είναι καλός πρόεδρος. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί δυνατά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής και μακάρι να πάμε στο Europa League, γιατί όχι; Παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα, αν παλέψεις στο γήπεδο, αν παίξεις καλά τότε θα πάνε όλα καλά. Ο Βόλος μου αρέσει, είναι σα μικρή Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος σέβεται τον Ουάρντα και θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να τους κάνω όλους χαρούμενους», σχολίασε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα