Νίκη Βόλου - Βόλος 0-1: Σκόρερ ο Ουάρντα στη φιλική νίκη του Βόλου

Gazzetta team
Νίκη Βόλου - Βόλος 0-1: Σκόρερ ο Ουάρντα στη φιλική νίκη του Βόλου

bet365

Ο Βόλος επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με 1-0 με σκόρερ τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Στο ΕΑΚ του Βόλου, η Νίκη με τον Βόλο έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τον Ουάρντα να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του και με δικό του γκολ να δίνει τη νίκη με 0-1 στην ομάδα του Άνχελ Λόπεθ.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές με την ομάδα του Βόλου να απειλεί στα τελευταία λεπτά με το δοκάρι του Ουάρντα στο 38' και την προσπάθεια του Ντεντάκη ένα λεπτό αργότερα.

Ο Βόλος πίεσε τη νίκη στο δεύτερο μέρος, είχε δύο καλές στιγμές με τον Μήτογλου στο 67' και στο 71' και τελικά στο 82' ο Ουάρντα βρήκε δίχτυα με πλασέ έπειτα από κάθετη του Μπαρτόλο.

Η Νίκη έχασε σημαντική ευκαιρία στο 86' για την ισοφάριση, αλλά ο Κλέιμαν σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Σαλαμούρα έπειτα από κάθετη του Τσιώλη.

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Αλιατίδης (30’ Ροχάνο), Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (57’ Θεοδωρόπουλος), Κρουθ, Πολίμος (85’ Κάρδαρης), Λούκας Γκαρσία (77’ Σαλαμούρας), Γκονζάλες (71’ Τσιώλης)

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κανελλάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κιάκος, Λογαράς, Κρητικός, Μπαρτόλο, Ουάρντα, Μπάλλας

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μπαριέντος, Μαρτίνεζ, Τσοκάνης μετά το 62’.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα