Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Πογιάτος, στον... αέρα ο Ρόκα!

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Πογιάτος, στον... αέρα ο Ρόκα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Πογιάτος, στον... αέρα ο Ρόκα!

bet365

Το χρονικό ενός (ή και δύο;) προαναγγελθέντος διαζυγίου φαίνεται πως θα γραφτεί το πρωί της Δευτέρας με το φινάλε της συνεργασίας Παναθηναϊκού - Πογιάτος. Σε δυσμενή θέση και ο Τσάβι Ρόκα.

Στον Παναθηναϊκό το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ντάνι Πογιάτος μετά τις 3 πρώτες... άκαρπες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ισπανό προπονητή και φαίνεται πως... έφτασε η ώρα του «αποχαιρετισμού». Στο «τριφύλλι» ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του δεν πείστηκαν ότι ο Πογιάτος μπορεί να αλλάξει το κλίμα κι όλα δείχνουν πως αυτό που απομένει μόνο είναι το τυπικό της ανακοίνωσης για το «διαζύγιο».

Προς την έξοδο πάντως φαίνεται πως είναι και ο Τσάβι Ρόκα. Άλλωστε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι αυτός που... χρεώνεται την αποτυχημένη επιλογή στο θέμα προπονητή, ενώ η δυσαρέσκεια του ιδιοκτήτη φαίνεται και στο πως κινείται τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα την μεταγραφή του Μαουρίσιο που ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα