Ο Μαουρίσιο, η τέταρτη ποδοσφαιρική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου!

Ο Μαουρίσιο, η τέταρτη ποδοσφαιρική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου!

Νίκος Αθανασίου
Ο Μαουρίσιο, η τέταρτη ποδοσφαιρική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιο ενεργός από πότε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και η μεταγραφή του Μαουρίσιο στον Παναθηναϊκό αποτελεί την τέταρτη απόφαση του μεγαλομετόχου τους τελευταίους μήνες!

Δεν αποτελεί, πλέον, είδηση. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είναι πιο ενεργός από κάθε άλλη φορά στα τεκταινόμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τους τελευταίους μήνες έχει πάρει πάνω του τρεις μεταγραφικές υποθέσεις και μία ανανέωση συμβολαίου, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα αφήνοντας στην άκρη την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή, Τσάβι Ρόκα.

Αναλυτικά:

  • Η μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό ήταν δική του απόφαση. Γνωρίζοντας πως ο νεαρός στράικερ ήταν στις πρώτες επιλογές του πρώην τεχνικού διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα, από την ελληνική αγορά, εκμεταλλεύθηκε τις άριστες σχέσεις που έχει με τον Γιάννη Κομπότη και «έκλεισε» την μεταγραφή.

  • Η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες αποτέλεσε διακαή του πόθο και ήταν μία περίπτωση για την οποία και ο Τσάβι Ρόκα ήταν σύμφωνος, καθώς αναγνώριζε πως ο Αργεντινός μπορεί να κάνει την διαφορά στην δημιουργία των «πρασίνων». Είχε προσωπική επαφή με τον παίκτη για να τον «ψήσει», έκανε οικονομική υπέρβαση για να φτάσει στα «θέλω» του 29χρονου άσου.
  • Η παραμονή του Φεντερίκο Μακέντα ήταν ακόμη μία ακόμα ποδοσφαιρική απόφαση του κλαμπ, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου, ο οποίος θεωρεί πως ο Ιταλός είναι ένας top class player. Σε αυτή την περίπτωση τα δεδομένα είναι λίγο μπερδεμένα, για το αν είχε το «οκ» και από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως στον αρχικό σχεδιασμό, ο Ρόκα είχε βγάλει διακριτικά στην... βίτρινα τον Μακέντα, ήθελε να τον πουλήσει, καθώς για την θέση του βασικού «φουνταριστού» προοριζόταν ο Καρλίτος.

  • Η μεταγραφή του Μαουρίσιο είναι 100% δική του επιλογή. Σε όλη την διαδικασία, από το να ξεχωρίσει ο παίκτης από την λίστα των ελεύθερων μέχρι και τις διαπραγματεύσεις, ο Ρόκα δεν είχε καμία απολύτως ανάμιξη, γεγονός που δείχνει πολλά για το μέλλον του Καταλανού τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Ο Αλαφούζος γνώριζε την περίπτωσή του, άκουσε τα καλύτερα από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται και για αυτόν τον λόγο προχώρησε την συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είναι ο ιδανικός τρόπος λειτουργίας ενός ποδοσφαιρικού κλαμπ, ωστόσο, σε αυτό το κείμενο καταγράφουμε τα γεγονότα και δεν αναλύουμε το πως συμπεριφέρεται το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα