Πέλκας: Στην Κωνσταντινούπολη για την Φενέρμπαχτσε

Gazzetta team
Πέλκας: Στην Κωνσταντινούπολη για την Φενέρμπαχτσε

bet365

Ο Πέλκας δεν ακολούθησε τους Πασχαλάκη, Γιαννούλη, Τζόλη για την Εθνική και θα πετάξει στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να ενσωματωθεί αργότερα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι μέσα στους εκλεκτούς του Τζον Φαν Σχιπ όπως και οι Τζόλης, Γιαννούλης και Πασχαλάκης. Και οι τέσσερις θα έμπαιναν στο αεροπλάνο για Αθήνα ώστε να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, αλλά τελικά θα μπουν μόνο οι τρεις.

Και αυτό γιατί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα πετάξει για Κωνσταντινούπολη! Η μεταγραφή του Πέλκα στην Φενέρ μπήκε στην τελική της ευθεία και μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά, θα πετάξει από εκεί για την Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί κι αυτός με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η μεταγραφή θυμίζουμε κόστισε 1.6 εκατομμύρια ευρώ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα 20% σε περίπτωση μεταπώλησής του. Οσο για τον ίδιο τον Πέλκα; Θα υπογράψει συμβόλαιο ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Οσο για τον αντικαταστάτη του Πέλκα; Ακούγεται ήδη το όνομα του Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED