ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Πέλκας, βλέπει για Σαμουέλε Κάμπο (vid)

ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Πέλκας, βλέπει για Σαμουέλε Κάμπο (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Πέλκας, βλέπει για Σαμουέλε Κάμπο (vid)

bet365

O Δημήτρης Πέλκας αποχωρεί, ο Σαμουέλε Κάμπο (μάλλον) έρχεται στην Τούμπα, καθώς ο Ελβετός (με ιταλική καταγωγή) μεσοεπιθετικός της Βασιλείας είναι στα υπόψη του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας ως τον αντικαταστάτη του Έλληνα ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 25χρονος Ελβετός (με ιταλική καταγωγή) είναι γέννημα-θρέμμα παίκτης της Βασιλείας, έπαιξε για μια διετία στη Λοζάνη, για να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και να μετρήσει 19 γκολ και 25 ασίστ σε 81 συμμετοχές.

Το «δεκάρι» της Βασιλείας έχει προταθεί στους «ασπρόμαυρους» και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας μέρας των μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα