Φατιόν: «Η νίκη είναι είναι αφιερωμένη στον Αντίλ»

Gazzetta team
Φατιόν: «Η νίκη είναι είναι αφιερωμένη στον Αντίλ»

bet365

Ο σκόρερ του Απόλλωνα δεν ξέχασε τον Μαροκινό στόπερ της ομάδας του που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με την ΑΕΛ

Εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της ΑΕΛ ήταν ο Φατιόν, καθώς με δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. «Η τύχη είναι με τους δυνατούς. Το ποδόσφαιρο είναι και τύχη, δεν το τρως το βάζεις. Ο νόμος του ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πατάγαμε τόσο καλά. Λογικό, έχουμε να παίξουμε από τα μπαράζ. Κάποιοι παίκτες ήρθαν τώρα, κάποιοι παίκτες έχουμε αρχίσει από τον Ιούλιο. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Δόξα το Θεό καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πρώτους πόντους και να πω εδώ τώρα η νίκη είναι αφιερωμένη στον Αντίλ, που έπαθε ζημιά το παιδί. Μακάρι να γυρίσει γρήγορα και δυνατότερος. Είναι φυσιολογικό είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό», είπε αρχικά στη NOVA ο ανασταλτικός μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Και συνέχισε. «Τα παιδιά της ΑΕΛ έχουνε ρυθμό, έχουν παίξει τρία ματς, έχουν κάνει φιλικά σωστά. Εμείς τώρα στην ουσία αρχίζουμε και είναι πολύ καλό το θετικό το αποτέλεσμα για εμάς. Ευελπιστούμε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει. Θα δουλέψουμε σωστά και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα