Ρήξη χιαστού ο Ράιλι, θα εγχειριστεί άμεσα

Gazzetta team
Ρήξη χιαστού ο Ράιλι, θα εγχειριστεί άμεσα

bet365

Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για τον στόπερ του Απόλλωνα Σμύρνης, που θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης
Επισημοποιήθηκε πριν από λίγο ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Αλντιόν Ράιλι, στο σημερινό ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΛ. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 5 με 6 μήνες. Παράλληλα από τη Ριζούπολη θα κινηθούν, εκτός από παίκτη στον άξονα, και για την απόκτηση ενός στόπερ.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Ο Αλντιόν Ραΐλι ήταν ο άτυχος της αναμέτρηση με τη Λάρισα καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης υποβλήθηκε στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού ποδός και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα