ΑΕΚ: Συμφωνία με Ούφα, έρχεται σήμερα ο Νεντελτσεάρου

ΑΕΚ: Συμφωνία με Ούφα, έρχεται σήμερα ο Νεντελτσεάρου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συμφωνία με Ούφα, έρχεται σήμερα ο Νεντελτσεάρου

bet365

Έφτασε σε deal η ΑΕΚ με τους Ρώσους και ο διεθνής Ρουμάνος στόπερ έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος ετοιμάζεται να φορέσει ο 24χρονος Ρουμάνος στόπερ, καθώς η ΑΕΚ συμφώνησε με την Ούφα και πλέον ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την πρωτεύουσα.

Ο Νεντελτσεάρου, μέσω του gazzetta.gr, είχε επιβεβαιώσει πως είχε συμφωνήσει για την μεταγραφή του στην Ενωση και το μόνο που απέμενε ήταν να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Πλέον, ΑΕΚ και Ούφα ολοκλήρωσαν το deal κι έτσι ο υψηλόσωμος στόπερ θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι απολαβές του Νεντελτσεάρου ανέρχονται στις 350.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο σύλλογος της Ρωσίας, θα λάβει 400-500 χιλιάδες ευρώ για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.90 μ. και μετά από τέσσερα χρόνια στην Ντιναμό Βουκουρεστίου πήγε τη σεζόν 2017-18 στην Ούφα. Στην πρώτη του σεζόν, κατέγραψε 10 συμμετοχές, στην δεύτερη 26 και στην τρίτη 20 ενώ φέτος μετράει 9, όλες ως βασικός.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα