ΑΕΚ: Παίζει του Νεντελτσεάρου για το κέντρο της άμυνας

ΑΕΚ: Παίζει του Νεντελτσεάρου για το κέντρο της άμυνας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Παίζει του Νεντελτσεάρου για το κέντρο της άμυνας

bet365

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα του ο Ίλια Ίβιτς και εξετάζεται για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ. Μάλιστα, ο Ιλια Ιβιτς έχει ξεκινήσει επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς και ο ένας εξ αυτών ακούει στο όνομα Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Πρόκειται για τον 24χρονο Ρουμάνο στόπερ της Ούφα από την Ρωσία, ο οποίος είναι βασικός στην ομάδα του και είχε συμμετοχή και στα δύο τελευταία ματς της εθνικής του, για το Nations League. Μάλιστα, η Ούφα εξετάζει σε μεγάλο βαθμό την παραχώρησή του και ρωσικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Ο Νεντελτσεάρου έχει ύψος 1.90 μ. και μετά από τέσσερα χρόνια στην Ντιναμό Βουκουρεστίου πήγε τη σεζόν 2017-18 στην Ούφα. Στην πρώτη του σεζόν, κατέγραψε 10 συμμετοχές, στην δεύτερη 26 και στην τρίτη 20 ενώ φέτος μετράει 9, όλες ως βασικός.

Η συνεργασία του με την Ούφα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και η ΑΕΚ, εξετάζει σε μεγάλο βαθμό την απόκτηση του. Βέβαια, εκτός από τον συγκεκριμένο υψηλόσωμο στόπερ, υπάρχει κι άλλη μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού που εξετάζεται από τον Ίλια Ίβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα