ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πήγε στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου πριν την έναρξη της προπόνησης και έχει επαφές με τον Ίλια Ίβιτς και τους ανθρώπους που «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Δύο ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ στους ομίλους του Europa League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έφτασε στα Σπάτα μία ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση των κιτρινόμαυρων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν την έναρξη της προπόνησης έχει επαφές με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, ενώ το «παρών» δίνει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η συζήτηση που λαμβάνει χώρα αφορά τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ενόψει της λήξης της μεταγραφικής περιόδου την προσεχή Δευτέρα.

Φυσικά θα συζητηθεί το θέμα με τις επαφές που γίνονται για τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό Ιονούτ Νεντελτσεάρου, για τα ζητήματα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν, όπως είναι αυτά των Λιβάια και Ολιβέιρα, καθώς και για τις επόμενες αποδεσμεύσεις στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Σιμάο, που αποτελεί ένα από τα «βαρύδια» στο ρόστερ.

Γενικότερα μεταξύ του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, του Ίβιτς και των ανθρώπων που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό συζητούνται όλα τα θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική ατζέντα του κλαμπ για τις τελικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Πριν μπει στους εσωτερικούς χώρους των Σπάτων, ο Μελισσανίδης είδε στον διπλανό χώρο και την πρόοδο των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επέκταση του προπονητικού κέντρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα